Personvern og sikkerhet

Hågen.no`s retningslinjer for behandling av kundedata

Når du besøker Haagen.no oppdager du kanskje at du må oppgi opplysninger som navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer i forbindelse med registrering eller kjøp som «gjest» for å få bestilt varer. Denne informasjonen kommer ikke Hågen.no til å selge videre, eller på annen måte utgi uten din godkjennelse. Dine kundedata er sikre hos oss. Om ikke annet oppgis, overføres og lagres disse dataene ukryptert. Haagen.no`s webbutikk løsning ligger på norske servere hos ProIsp, Stavanger. Ved betaling med kredittkort, sendes all informasjon kryptert direkte til våre ulike betalingstjenester, lagres ikke av oss.Når du må oppgi personnummer i sammenheng med betalingsløsning Klarna gjelder særskilte vilkår som du finner hos klarna.no.

Haagen.no har IKKE tilgang til dine kortdetaljer. Vi leverer kun ut kundedata om loven krever det eller om det er besluttet i en domstol.

Personvern og sikkerhet

Haagen.no oppbevarer kundedata i 10 år i henhold til regnskapsloven. Regnskapsfører og offentlige myndigheter som ligningskontoret, fylkesskattekontoret og politiet, vil også på forespørsel, kunne få opplysninger om deg og dine kjøp hos oss.

Opphavsrett

Alt materiale på Haagen.no`s nettside er beskyttet ved lov om opphavsrett. Bruk av layout, bilder og tekst er forbudt uten avtale med Haagen.no. Dette gjelder særlig original bildemateriell fra produsentene, monteringsanvisninger og teknisk data.  Om du har spørsmål angående dette, ta gjerne kontakt.